Politie Antwerpen zwierde een wel heel opvallende bevraging online. Ze bekijkt momenteel of ze producten met het merklogo op de markt kan brengen. Daarbij is met een uiteenlopend aanbod aan alles gedacht, maar niet iedereen staat daar voor te springen. 

Op sociale media stellen mensen de vraag of de politiezone Antwerpen zich wel moet bezighouden met de verkoop van drinkbussen, paraplu’s, koffiemokken, bavetten, regenjassen en T-shirts. Onder de verspreide enquête regent het dan ook kritiek. 

Toch gelooft het Antwerpse korps in het opzet. Zo zou er naar bepaalde items een grote vraag zijn en hopen ze binnenkort via een sterk merk een karrenvracht aan nieuwe werkkrachten aan te trekken. Veiligheid boven alles, dus besloten wij onze blauwe vrienden een handje te helpen met deze voorstellen. 

Vastketenen voor sensueel genot 

Is de spanning tussen de lakens al een tijdje verdwenen? Het Antwerpse korps kan, onder het motto ‘Politie uw vriend’, letterlijk een handje helpen. Of juist niet? 

De handboeien zijn misschien wel het bekendste item van de agenten, maar ook één van de meest gebruikte seksspeeltjes in bed. Een echte win-winsituatie dus voor beide partijen. 

Pikante saus

Wat met pepperspray? De prikkelende stof is misschien wel de schrik van heethoofden als ze oog in oog komen te staan met een flik. De spuitbus is in ons land wel degelijk, in tegenstelling tot wat Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken dacht in de VTM-studio, een verboden wapen en dus nergens verkrijgbaar. Of komt daar nu verandering in?

Kruid binnenkort je pikante pastasaus af met een busje pepperspray of vul het met water zodat je de planten in de tuin kan voorzien van de nodige voedingstoffen.

Zakje sneeuw uit Antwerpse haven

Vorige maand onderschepte de douane in de haven van Antwerpen ruim 27 ton cocaïne, met een straatwaarde van bijna 1,4 miljard euro. De stad is ondertussen al jarenlang verwikkeld in ‘The war on drugs’, maar lijkt die nooit te kunnen winnen. Er wordt steeds meer wit poeder naar binnen gesmokkeld. 

Een actieve markt dus. Aangezien Politie Antwerpen nog naar de nodige centjes zoekt om het beroep opnieuw aantrekkelijk te maken, kunnen ze dus eens snuffelen in de opslagruimte. 

Het schijt aan de regels 

Politieagent(e), een hondenjob tijdens de heersende coronacrisis. Terwijl de bevolking al maandenlang snakt naar een frisse pint, sociaal contact en grote evenementen worden ze door allerlei maatregelen in toom gehouden. 

Het zijn dan ook de wetsdienaren die moeten toezien of de Covid-richtlijnen wel door iedereen worden nageleefd. Dat betekent dus ook het stilleggen van illegale lockdownfeestjes en het uitschrijven van boetes. Dat wordt niet altijd door iedereen in dank afgenomen. Zo nemen gefrustreerde overtreders politieagenten verbaal op de korrel, maar ook fysiek moeten ze het vaak ontgelden. Corona beu? Bijt met het WC papier van Politie Antwerpen nog even door en veeg tijdelijk iets anders dan de regels aan je voeten.